Меню
English
Начало За нас

Кои сме ние

ROI CAPITAL е инвестиционна компания в сферата на недвижимите имоти, създадена през 2018-та година като част от групата ELITE HOLDING BULGARIA.
 
Фокусът на инвестиционния ни портфейл е съсредоточен в премиум жилищни проекти на първокласни и развиващите се локации, като с висока степен на приоритет разглеждаме зони с опция за последваща експанзия, водейки се от средносрочните и дългосрочните перспективи за развитие на даден район, а и съблюдавайки почерка на компанията да създаваме освен впечатляващи сгради, също и комфортна, урбанизирана и благоустроена околна среда.
 
В колаборация с партньорските ELITE BUILDING COMPANY и ELITE PROJECT GROUP, компанията предлага продукт, отнесен към клиентите, търсещи качество, устойчивост и висока ликвидност, с амбиция да покрие критериите на най-взискателните сред тях, като с всеки следващ проект внедряваме иновации и актуални световни практики, с което отговаряме на високите очаквания, които поставяме пред дългогодишните ни лоялни клиенти.
 

С оглед постигането на цялостна услуга, ROI PROPERTY MANAGEMENT - също част от групата, предлага качествено управление на клиентския инвестиционен портфейл, като предоставя възможност за довършване, отдаване под наем или препродаване с инвестиционен марж на всеки закупен имот, в който и да е от нашите проекти, като по този начин гарантираме целесъобразно и доходоносно менажиране на клиентските капитали и активи.

Целта ни е да предоставим инвестиционни възможности, постигащи сигурност на капиталовложението, бърза ликвидност и завидна възвръщаемост в бъдещи периоди, с което да привлечем широк спектър от нови партньори и клиенти, локално и интернационално. Амбицията ни е да превърнем имената на всяка една от компаниите в групата ELITE HOLDING BULGARIA в еталон за качество, сигурност и висок кредит на доверие, с което в краткосрочен план да придобием широка разпознаваемост и висока степен на инвеститорски интерес на местния и чуждестранните капиталови пазари.

 

арх. И. Диков 

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ
реализирани

30 +

проекта
построени

200k +

м2
приходи

150 +

млн. лева
Нашият екип

Иво Диков

Иван Дуков

Павлина Парушева

Теодор Бучков

Борислав Георгиев

Александър Тодоров

Георги Колев

Ирен Дикова

Николай Димитров