Меню
English
Начало Социална отговорност „Нощ на звездите“: грандиозен ...

Новини

„Нощ на звездите“: грандиозен спектакъл, който обединява обществото в подкрепа на талантливите деца на България

Водещи на събитието бяха очарователните Силвия Лулчева и Драгомир Драганов, които забавляваха публиката, заедно с талантливи клоуни, балерини, акробати, магове и други. 
Въпреки че имаше много смях и веселие, целта на „Нощта на звездите“ надхвърля обикновеното забавление. Това е възможност да признаем и възнаградим изключителните млади таланти на България в областта на образованието, изкуството и спорта. Тази година Фондацията на Енчо Керязов раздаде награди на няколко обещаващи деца, които показаха изключителни постижения в съответните си области.
Гвоздеят на вечерта несъмнено беше изпълнението на сестри Колев, които печелят най-престижната награда в цирковото изкуство, „Златният клоун“, в Монако. Тяхното завръщане бележи завръщането на български носители на наградата след 44-годишна пауза, което ги прави истинските герои на вечерта. Те бяха наградени лично от президента на Република България Румен Радев с Почетния знак на държавния глава.
 
Това забележително събитие нямаше да бъде възможно без неуморната работа и отдаденост на Енчо Керязов, който организира „Нощта на звездите“ вече 13 поредни години. Неговата фондация продължава да подкрепя и насърчава талантливите деца на България, осигурявайки им възможности да следват страстите си и да постигат успех както в страната, така и в международен план.
Ние, като общество, трябва да оценим и подкрепим усилията на хора като Енчо Керязов и многобройните талантливи деца на България, които работят неуморно, за да прославят нашата нация. Като инвестираме в тяхното бъдеще, ние гарантираме светло и обещаващо бъдеще за всички нас.
 
ROI Capital е горд да подкрепи 13-тото издание на „Нощта на звездите“, спектакъл, който демонстрира изключителния талант и потенциал на младите хора в България. Нашата социална отговорност е в основата на всичко, което правим, и ние сме посветени на създаването на положително въздействие върху обществото чрез инвестиции в неговото бъдеще.